Sport

Șeful FC BRAȘOV, „ATACAT” de fani! „Solicităm organelor competente”…

  • marginean.png
Acum președinte la FC Brașov, unde a fost adus – în vară – de primarul Allen Coliban (pe binecunoscuta filieră clujeană!) și are drept obiectiv salvarea de la retrogradarea din Liga 2, Ioan Mărginean nu scapă de… trecut.
 
„Limoniu”, care solicită achitarea unei datorii substanțiale de către Gaz Metan Mediaș, a intrat în vizorul fanilor grupării sibiene, fiind vizat într-un comunicat al acestora.
 
„Suporterii echipei Gaz Metan Mediaș doresc să-și exprime numulțumirea față de lipsa de comunicarea din partea clubului în ceea ce privește situația financiară a echipei. În lipsa unei transparențe legate de acumularea datoriei care în acest moment a ajuns la peste 3 (trei) milioane de euro, dorim să aflăm cum echipa a ajuns în această situație. Solicităm organelor competente să evalueze și să ia măsuri privind contractul jucătorului polonez Łukasz Gikiewicz, semnat prin email și căruia clubul îi datorează 220.000€ până pe 19 februarie 2022.
 
Ținem să precizăm că în conducerea clubului la semnarea acestui contract se aflau Ioan Mărginean în funcția de administrator special și Valentin Iordănescu, fără o funcție oficială.
 
Suporterii echipei Gaz Metan Mediaș condamnă lipsa de profesionalism, de nepăsare, de incapacitate, de rea voință sau pur și simplu de neglijență a celor care ne-au adus în situația actuală.
 
Este de neconceput ca o istorie de 77 de ani să dispară fără ca cineva să nu fie tras la răspundere. Vinovații trebuie să-și asume greșeșile și să le plătească. Este inadmisibil să alcătuiești un lot de 33 de jucători pe care majoritatea să-i plătești cu salarii care depășesc 5.000 de euro pentru o echipă a cărui obiectiv este salvea de la retrogradarea în liga secundă!”, au relatat Suporteri Gaz Metan Medias.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button