Sport

SECUND sau PRINCIPAL la echipa națională de handbal?!…

 

Bogdan Burcea a fost validat, astăzi, de Consiliul de Administrație al FRH, ca selecționer al primei reprezentative de handbal feminin a României.

Surpriză, însă, antrenorul de la SCM Craiova, fost și la Corona Brașov, a decis să lucreze cu Robert Licu, cel ce deține licența Master Coach. Fost la Rapid, acesta încă nu a primit girul CA, dar, foarte probabil, în zilele următoare va primi „Da”-ul prin e-mail.

Pentru www.fanatik.ro, Alexandru Dedu, președintele FRH, a declarat: „În ceea ce priveşte forma de colaborare a celor doi, pot să facă cum vor ei. Eu nu am avut nici o legătură cu această nominalizare (a lui Robert Licu – n.r.), inţiativa fiind a domnului Burcea… S-a mai întâmplat şi la suedezi cu succes (să fie doi principali -n.r.), însă nu am avut nimic de spus în această privinţă. Ei doi ştiu cel mai bine modul în care vor colabora la echipa naţională şi pe mine nu mă deranjează dacă vor să îşi împartă responsabilităţile în mod egal. Este pur şi simplu relaţia pe care cei doi aleg să o aibă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare