Sport

SCRIMĂ. Floretista Mălina Călugăreanu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

 

Mălina Călugăreanu, componentă a CSA Steaua, s-a calificat, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, Brazilia. Floretista, în vârstă de 19 ani, a înregistrat cinci victorii și o singură înfrângere în grupa preliminară. Sportiva este antrenată de Ducu Petre și Florin Gheorghe.

„A fost o zi încărcată, cu multe multe emoţii. Încă nu realizez ce am făcut! E un mare pas înainte. Azi am dat tot ce am putut şi mă bucur că am obţinut această calificare extraordinară. Sunt fericită! Le mulţumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de mine, antrenorilor, colegilor, familiei, tuturor! Calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio este cel mai important rezultat al meu de până acum!” a declarat Mălina Călugăreanu pentru site-ul oficial al Federației Române de Scrimă.

Turneul preolimpic individual de floretă de la Praga a oferit patru bilete pentru JO de la Rio, atribuite învingătoarelor din sferturi, Călugăreanu, Irem Karamete, Delila Hatuel şi Aikaterini-Maria Kontochristopoulou.

FOTO: frscrima.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare