Sport

Scotch Club devine… FC BRAȘOV! / UPDATE. Ce a declarat primarul pe această temă?!…

 

UPDATE. Proiectul a primit 21 de voturi „pentru” și 4 „împotrivă” din partea consilierilor locali.

Allen Coliban, primarul Brașovului, a declarat în acest sens la ședința Consiliului Local: „Preluăm un club curat, existent, care nu activează în campionatul ligilor de fotbal, care poate deveni FC Brașov și să activeze în campionatul viitor. Acestea sunt obiectivele și să ajungem în campionat. Toată graba și urgența este pentru a putea prinde un loc în Liga 2, deoarece depindem de niște termene. Ce avem acum este o soluție temporară, structura viitorului club urmând să fie decisă în timpul verii, urmând să adere și alți parteneri. Am discutat și cu Consiliul Județean, care este de acord să intre în asociere, dar am invitat și Liga Suporterilor Stegari, fostele mari glorii, dar și mediul economic, ca să susțină echipa. Primul pas necesar este de a avea o structură nou, neînscrisă în campionate. Denumirea acestei structuri va fi schimbată în Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște Fotbal, acceptată de Ministerul Justiției, până când vom avea denumirea simplă de FC Brașov recuperată din punct de vedere al denumirii ca ONG. Intenția celor care au înființat asociația a fost una de a activa în mai multe domenii sportive, dar nu s-a mai întâmplat, venind și pandemia. Asociația nu are activitate, nu are sportivi legitimați și nici datorii. Statutul se va schimba odată cu acest vot, vor fi trei asociați și va activa doar în domeniul fotbalului, urmând să vină alături și alți parteneri”.

………………………………………………………………………………………………..

După ce preluarea ACS Steagul Roșu Brașov de către Municipalitate a picat, consilierii locali USR și PNL au venit cu varianta ca Scotch Club să se… transforme în FC Brașov – Steagul Renaște, pe modelul care a fost utilizat la Buzău, cu Gloria.

În cadrul noului FC Brașov, acționari vor fi, pentru început, Serviciul Termoficare din cadrul Primăriei și Direcția Infrastructură Sportivă.

În cazul foarte probabil al unei promovări în Liga 2 de către Corona, locul acestei achipe ar fi luat de „new” FC Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare