Sport

Școlile private de fotbal din Brașov vor să creeze un club la care să evolueze cei mai talentați dintre copii

 
Mai multe școli private de fotbal din oraș au început discuțiile, pentru a se asocia și a crea un club de fotbal la Brașov, care să participe la competițiile oficiale destinate copiilor și juniorilor. Primul pas a fost făcut, după ce gruparea spaniolă Celta Vigo a încheiat un parteneriat cu Primăria Brașov și cu Clubul Sportiv Colțea 1920, în vederea deschiderii unei academii în municipiul nostru.
Reprezentanții mai multor școli private de fotbal s-au întâlnit zilele trecute, iar la propunerea antrenorului FC Brașov, Adrian Szabo, au decis să creeze un club sportiv la care să fie legitimați cei mai buni copii și juniori.
 
Susținere din partea Municipalității
La întâlnire a participat și primarul Brașovului, George Scripcaru.
„Consider că este o idee foarte bună, mai ales că și nouă ne este mai ușor să colaborăm cu o singură entitate. Într-o etapă viitore, dacă proiectul va funcționa, pe lângă facilitățile privind utilizarea infrastructurii sportive aparținând municipalității, Primăria Brașov ar putea să găsească și alte soluții de susținere a acestei ramuri sportive, dar numai la nivel de copii și juniori ”, a declarat edilul.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare