Sport

Schimbări „ŞOC” la o rivală a ACS „SR”-ului BRAŞOV în lupta pentru promovare!!! Aurel Ţicleanu şi Marcel Puşcaş, ofertaţi!!!

 

Disperat că echipa pe care o patronează se află abia pe locul 8 în Seria a 3-a a Ligii 3 la fotbal, unde activează şi ACS „SR” Municipal Braşov, Adrian Mititelu are de gând să numească un nou antrenor şi un preşedinte executiv la FC „U” Craiova.

Astfel, conform Fanatik.ro, „alb-albaştrii” ar urma să fie pregătiţi de Aurel Ţicleanu (foto), cel ce a activat ca tehnician, printre alte formaţii, şi la defuncta Corona, şi la FC Braşov, acum el fiind încorporat în staff-ul FRF.

Potrivit aceleiaşi surse, pentru funcţia de preşedinte executiv, Adrian Mititelu îl curtează pe Marcel Puşcaş. Amintim, însă, că, după pierderea alegerilor la şefia FRF, în faţa lui Răzvan Burleanu, respectivul anunţa că iese definitiv din peisajul fotbalistic românesc…

FC „U” Craiova a acumulat 11 puncte după 7 etape disputate, ACS „SR” Municipal Braşov având 15 p. Lider este Unirea Bascov – 17 p.

CITEŞTE ŞI: ACS „SR” BRAŞOV, confruntare cu liderul seriei!!! Sponsorul principal al celor din Bascov e… Primăria!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare