Sport

Schimbări la FC Brașov

Schimbări la FC Brașov

Gruparea fotbalistică de Liga 2, aflată sub comanda Primăriei Brașov, trece printr-un proces de metamorfozare. Vorba melodiei lui Mihai Mărgineanu – „Jana nu e moartă, Jana se transformă”.

Direcția de Termoficare și Direcția Administrare Infrastructură Sportivă, ambele aflate în subordinea Primăriei conduse de Allen Coliban, nu mai au calitate de asociați la FC Brașov. Potrivit surselor noastre, acestea vor fi înlocuite cu RATBV și Direcția Administrare Piețe, entități controlate, de asemenea, de Municipalitate.

Contactat pe acest subiect, Silviu Ștefan, purtătorul de cuvânt al RATBV, ne-a declarat: „A fost, într-adevăr, o discuție săptămâna trecută… Nu s-a decis, deocamdată, nimic şi nu s-a primit o hârtie oficială”.

Cei de la RATBV a mai fost implicați în fotbal, la echipa Corona Brașov, în sezonul în care aceasta activa în prima ligă. Atunci, „lanterna roșie” se deplasa cu mijloacele de transport în comun la antrenamente și meciuri, fiind subiect de glume în oraș. După retrogradare, formația de seniori a fost desființată. Primarul de atunci, George Scripcaru, a comandat un audit, însă nici acum rezultatele acestuia n-au fost date publicității.

Schimbări la FC Brașov

Se știe, FC Brașov se află, în prezent, pe locul 12 în Liga 2, cu 16 puncte acumulate. Obiectivul trasat antrenorului Dan Alexa este calificarea în play-off-ul competiției. Iar apoi se intensifică speranțele de promovare…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] „Chirurgului”, FC Brașov trebuie să aibă curaj, tupeu, determinare, dacă dorește să bifeze un nou rezultat pozitiv. E […]

Back to top button