Sport

SCHI SĂRITURI. Schimbări la vârf!!! Un norvegian a făcut „dubla” în Turneul celor 4 Trambuline!!!

 

Deja învingător la Garmisch Partenkirchen, în a doua rundă a Turneului celor 4 Trambuline la sărituri cu schiurile, norvegianul Daniel Andre Tande (foto) s-a impus și în concursul de ieri, de la Innsbruck, desfășurat într-o singură manșă, din cauza vântului puternic, care a bătut neregulat. El a sărit 128.5 metri, fiind urmat pe podium de conaționalul Robert Johansson și de rusul Evgheni Klimov.

După trei concursuri disputate în Turneul celor 4 Trambuline, Tande ocupă primul loc în clasamentul general, cu 710.3 puncte. Al doilea este polonezul Kamil Stoch (708.6 p), clasat al patrulea la Innsbruck, pe trei situându-se austriacul Stefan Kraft (693.7 p), cel ce a câștigat întrecerea inaugurală, de la Oberstdorf.

Așadar, la Bischofshofen, tot în Austria, se anunță o luptă palpitantă pentru adjudecarea trofeului „Vulturul de aur”, Daniel Andre Tande și Kamil Stoch emițând pretenții îndreptățite. Ultima etapă din cadrul Turneului celor 4 Trambuline va avea loc mâine, de la ora 17.45 (ora României), astăzi fiind programate calificările.
 
De asemenea, Tande a preluat șefia în ierarhia generală a Cupei Mondiale la sărituri cu schiurile, cu 632 de puncte acumulate. Slovenul Domen Prevc, în scădere de formă, este al doilea (596 p), iar polonezul Stoch ocupă locul 3 (533 p).

Foto: L’Equipe


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button