Sport

SCHI. BRAȘOVENII, alte PUNCTE în CUPELE MONDIALE!!!

 

Schiorul fondist brașovean Paul Constantin Pepene (foto), legitimat la Dinamo, a făcut o figură frumoasă și în cursa de 30 de kilometri – stil liber – disputată ieri în stațiunea elvețiană Davos.

El a încheiat întrecerea pe locul 24, la 2 minute și 5 secunde în spatele câștigătorului, norvegianul Martin Jonsrud Sundby – 1.06.27.9, cucerind noi puncte importante în Cupa Mondială. În această probă a acumulat și 25.08 puncte FIS, apreciabil.

Podiumul a fost completat cu francezul Maurice Magnificat și cu un alt norvegian, Anders Gloeersen.

În concursul feminin de sărituri cu schiurile de la Nijni Tagil (Rusia), de asemenea contând pentru Cupa Mondială, Dana Vasilica Haralambie (AS Săcele) s-a situat pe locul 29, primele 30 de sportive punctând în această competiție. Victoria i-a revenita austriecei Daniela Iraschko Stolz.

Lotul masculin de sărituri cu schiurile se află la Rena (Norvegia), unde participă la etapele de Cupă Continentală. Vineri și ieri, doar Eduard Török (CSS Dinamo Râșnov) a reușit să se califice în manșa secundă, în ambele dăți terminând pe locul 25.

La biatlon, la Hochfilzen, au avut loc sâmbătă probele de pursuit contând pentru runda austriacă a Cupei Mondiale la biatlon. Cel mai bun rezultat al „tricolorilor” i-a aparținut, neașteptat, brașoveanului Remus Faur, situat pe locul 42, la doi pași distanță de primele sale puncte în acest circuit. Primul a trecut linia de sosire francezul Martin Fourcade.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare