Sport

SCHI – BIATLON. BRAȘOVENII, start internațional cu speranțe!!!

 

La Ruka, în Finlanda, au avut loc, în week-end, primele trei concursuri contând pentru Cupa Mondială de schi fond, la final întocmindu-se un clasament general.

La masculin, după 1.4 kilometri sprint, 10 kilometri liber și 15 kilometri pursuit, brașoveanul Paul Constantin Pepene, legitimat la CS Dinamo, a ocupat un onorant loc 37, având o întârziere de 2.46.8 minute față de câștigător, norvegianul Martin Johnsrud Sundby – 1.00.45.3. Podiumul a fost completat cu alți doi „vikingi”, Petter Northug jr. și Finn Haagen Krogh.

De remarcat că Pepene a învins nume mari, cu victorii și medalii în Cupa Mondială, precum Curdin Perl (Elveția), Matias Strandvall (Finlanda), Paal Golberg (Norvegia), Teodor Peterson (Suedia), Roland Clara (Italia) sau Ivan Babikov (Canada).

Celălalt român prezent la start, Petrică Hogiu, s-a clasat al 82-lea, ultimul.

La Ostersund, în Suedia, este în derulare prima etapă din noua ediție a Cupei Mondiale de biatlon. S-au desfășurat, deja, cursele de ștafetă mixtă. În cea „single” s-a impus Norvegia, echipa României, în componența Luminița Pișcoran – Remus Faur (ambii din județul Brașov), ocupând locul 12, din 26. La standard, tot Norvegia a ocupat primul loc, România sosind a 17-a, din 23, ștafeta „tricoloră” având următoarea componență: Eva Tofalvi, Reka Forika, George Buta, Denis Șerban.

Mâine seară este programată cursa masculină de 20 de kilometri.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare