Sport

SCHI ALPIN. O nouă accidentare urâtă!!! Decizie de retragere!!!…

 
  • Schioara alpină elveţiană Wendy Holdener s-a accidentat urât la antrenamentul de joi, efectuat la Killington, în SUA. Sportiva a căzut şi s-a lovit rău la faţă. Imediat a fost dusă la spital, unde i-au fost aplicate şase puncte de sutură. Apoi a scris pe conturile sale de socializare: „Câteodată, viaţa te loveşte brusc în faţă. Sper ca acum să nu lase urme”.

    Totodată, cunoscutul schior alpin canadian Erik Guay a decis să-şi întrerupă imediat cariera sportivă. Situat pe locul… 69 după primul antrenament oficial contând pentru proba de coborâre de la Lake Louise, el n-a mai luat startul şi în al doilea antrenament.

    „Am simţit că nu mă aflu la nivelul dorit, aşa că nu-mi asum nici un risc”, a explicat Guay, în vârstă de 37 de ani, care a fost marcat şi de accidentul suferit de coechipierul Manuel Osborne Paradis – detalii, aici: SCHI ALPIN. Încă o accidentare gravă!!!.

    Erik Guay a fost campion mondial la coborâre în 2011 şi la Super G în 2017.

    Altfel, al doilea antrenament oficial contând pentru proba de coborâre din Cupa Mondială de la Lake Louise, care a avut loc joi în Canada, a fost câştigat clar de elveţianul Beat Feuz. Următorul clasat a fost italianul Dominik Paris, cu un handicap de 1.17 secunde. 

    CITEŞTE ŞI: Două schioare de top S-AU ACCIDENTAT!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare