Sport

SCHI ALPIN. Cupa Mondială, văduvită de vedete!!! Accidentări și retrageri!!!

 

Ieri s-a disputat proba feminină de slalom de la Levi (Finlanda), contând pentru Cupa Mondială de schi alpin. Victoria i-a revenit americancei Mikaela Shiffrin (selko photo) – 1.52.71, podiumul fiind completat cu elvețianca Wendy Holdener (+0.67) și slovaca Petra Vlhova (+0.75).

Însă, subiectul zilei în lumea schiului alpin este noua accidentare gravă a vedetei Lindsey Vonn (32 de ani). Americanca a suferit o fractură la umăr în urma unei căzături pe când se antrena la Copper (Colorado). Ea a fost operată cu succes, menționând că vrea să revină cât mai rapid în circuitul Cupei Mondiale.

În ce privește întrecerea masculină de astăzi de la Levi, norvegianul Henrik Kristoffersen nu ia startul, fiind într-un conflict comercial cu federația din țara sa. În plus, austriacul Marcel Hirscher, cvintuplu câștigător al Cupei Mondiale, suferă de o inflamare a urechii, astfel că participarea sa la slalomul de peste puțin timp este incertă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button