Sport

SCANDAL PE TEMA CORONA BRAȘOV în Consiliul Local! Viceprimarul Rusu a cerut încetarea contractului de muncă al directorului Miclăuș! Ce i-a răspuns primarul Coliban?…

  • metrom_4.jpg

În plenul de astăzi al Consiliului Local Brașov, viceprimarul Sebastian Rusu a avut o interpelare aspră pe subiectul Radu Miclăuș, directorul CSM Corona Brașov. 

În numele consilierilor locali PNL, Rusu s-a arătat nemulțumit de faptul că solicitarea de luna trecută, privind modul cum și-a efectuat concediul Miclăuș, dar și activitatea acestuia, inclusiv cu prezența sa la Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania, n-a primit nici un răspuns.

În schimb, a spus viceprimarul PNL, Radu Miclăuș a oferit explicații în presa locală (VEZI: CORONA BRAȘOV. Angajați terorizați, stresați, hărțuiți, cu Sindrom Stockholm… DESTĂINUIRILE noului director, Radu Miclăuș și CORONA BRAȘOV. ACUZE la adresa lui Emilian Cernica! Ce A RĂSPUNS fostul șef al secției de hochei…), fapt care, așa cum s-a observat în videoconferință, l-a nemulțumit.

Prin urmare, Sebastian Rusu a cerut încetarea contractului de muncă a lui Radu Miclăuș, punctând: „Nu este persoana potrivită pentru ocuparea acestei funcții”.

Primarul Allen Coliban (USR) a replicat, subliniind că nu Consiliul Local l-a angajat pe Miclăuș, ci acesta a câștigat un concurs, așa încât doar Executivul Primăriei poate lua o decizie în speța dată.

Coliban a afirmat că Radu Miclăuș și-a îndeplinit până în prezent obiectivele: „Există o luptă la nivel politic. Omul este supus unor atacuri, sub forma unor hărțuiri”.

Sebastian Rusu a simțit nevoia să intervină, spunând că transmite „strigătul  disperat” al angajaților de la Corona Brașov, al antrenorilor și sportivilor, dând exemplul handbalistelor, care ar fi amenințate înaintea meciurilor, chiar cu datul afară: „Ceea ce se întâmplă la clubul susținut din banii Municipalității nu este în regulă. Chiar nu e de glumă cu acest concediu… E timpul să nu ne mai jucăm pe banii brașovenilor și să ni se ofere răspunsuri la interpelare”.

Allen Coliban a relatat că viceprimarul PNL are doi protejați la Corona, „unul cu interes direct în ceea ce privește secția de hochei; celălalt care a pierdut concursul de director și a acceptat (odată – n.r.) să facă muncă de voluntariat la club”.

„Domnul director va pune la dispoziția Consiliului Local toate informațiile, conform legii. Totul e în conformitate cu legea”, a subliniat Coliban.

Sebastian Rusu a reacționat, întărind că nu cei doi i-au dat astfel de amănunte din interiorul Coronei, ci o altă persoană, care i s-a plâns că ar fi fost forțată să întocmească acte din urmă și că e probabil ca respectiva să-și dea demisia: „E clar, acest club nu merge bine, cu angajați terorizați, cu jucătoare timorate. Dacă vi-l asumați pe director…”.

Până la urmă, a rămas ca, dacă dorește, Allen Coliban să aibă o discuție cu Sebastian Rusu despre ceea ce (nu) se întâmplă la Corona Brașov, „în spatele ușilor închise”.

Foto: Arhivă – primarul Coliban, viceprimarul Rusu și Emilian Cernica, directorul Administrației Bazelor Sportive din cadrul Primăriei Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare