Sport

Scandal MONSTRU la FC Dinamo!!!

 

După ce ultrașii dinamoviști au făcut scandal azi noapte în hotelul lui Ionuț Negoiță, nemulțumiți fiind de demiterea antrenorului Mircea Rednic, scandalul continuă și acum.

Conferința de presă privind instalarea antrenorului Eugen Neagoe a fost anulată, pentru că fanii „alb-roșii” au invadat baza de la Săftica, cerând și demisia directorului executiv Bogdan Bălănescu, personajul ce a contribuit, în viziunea suporterilor, la plecarea „Puriului”.

La un moment dat, Neagoe a fost tentat să renunțe la postul de „principal” la Dinamo, el fiind perceput de susținătorii „câinilor” ca un apropiat al ex-impresarului Giovanni Becali.

Zona este împânzită de echipaje de Poliție și Jandarmerie, pentru ca protestul suporterilor, înverșunați serios, să nu degenereze. Aceștia au afișat și un banner sugestiv: „Mircea Rednic, fost și viitor antrenor la Dinamo”.

Altfel, într-un comunicat, s-a anunțat că le-a fost făcută plângere penală fanilor care au declanșat un incendiu, aseară, în fața RIN Grand Hotel, proprietatea lui Ionuț Negoiță, acționarul principal al „câinilor”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare