Sport

Scandal în Formula 1. Lando Norris, atac la Max Verstappen

Scandal în Formula 1. Perioada de dominare totală a celor de la Red Bull în Formula 1 a apus, iar olandezul Max Verstappen începe să simtă presiunea rivalilor. Mercedes, Ferrari, dar în special McLaren au reuşit să recupereze din handicap, specialiştii spunând chiar că în acest moment formaţia condusă de Zak Brrown are cel mai rapid monopost.

Scandal în Formula 1. Dacă până acum nu s-a ajuns la evenimente neplăcute, în Marele Premiu al Austriei, disputat în weekend totul a „explodat”, iar de acum ne aşteptăm la spectacol total până la finalul sezonului.

Scandal în Formula 1. Verstappen (Red Bull) a condus mare parte a cursei şi la Spielberg, dar, după un ultim pitstop cu probleme, Lando Norris (McLaren) s-a apropiat, iar cei doi au oferit un duel electrizant. După mai multe contre, totul a culminat cu Verstappen lovindu-l pe Norris. În urma impactului, Norris a fost nevoit să abandoneze, în timp ce olandezul a terminat cursa pe locul 5, după ce a încasat si o penalizare de 10 secunde, fiind găsit vinovat pentru coliziune.

Scandal în Formula 1. De situaţie a profitat George Russel (Mercedes), care s-a impus în Marele Premiu al Austriei, urmat pe podium de Oscar Piastri (McLaren) şi de Carlos Sainz (Ferrari).

Scandal în Formula 1. „Am făcut tot ce am putut. M-am luptat corect și cu respect, dar asta e ceea ce am primit în schimb. Sunt reguli care îți sunt permise și care nu. A făcut lucruri pe care nu ai voie să le faci și nu a fost penalizat. M-am așteptat la o luptă dificilă cu Max, am știut la ce să mă aștept. M-am așteptat să fie agresiv și să împingă totul la limită. În toate cele 3 situații despre care vorbesc a făcut lucruri care puteau cauza cu ușurință un incident. Poate sună puțin exagerat, dar pare disperare din partea lui. Nu trebuie să fie așa. Are atâtea victorii. A fost disperat să nu mă lase să trec și a devenit prea agresiv. Într-un fel nu sunt surprins, dar m-am așteptat la o luptă dreaptă, grea, dar cu respect. Nu simt că a fost deloc așa. Nu cred că eu trebuie să schimb ceva. El întotdeauna a fost așa. Îl respect pe Max și tot ceea ce face pe circuit, dar sunt situații când merge prea departe. Cred că a mers prea departe. E un incident, dar în același timp știu că astfel de lucruri se întâmplă. Sunt dezamăgit. Mi-a distrus cursa, mi-a distrus mașina. Acea parte a mașinii poate fi acum aruncată la gunoi. Întreaga mea mașină e distrusă și avem nevoie de componente pentru weekend-ul viitor”, a declarat Lando Norris, conform eurosport.ro care citează motorsport.com.

Scandal în Formula 1. „Da, a fost un eveniment nefericit. Sunt lucruri care nu vrei să se întâmple. E atât de simplu. În acest moment e ușot de vorbit. Cred că cel mai bine e să ne uităm la filmări și să vedem exact ce a fost greșit. Pentru că e un unghi ciudat acela în care ne-am atins. Ceva e foarte ciudat. Dar am făcut multe lucruri greșite de-a lungul cursei care ne-au adus în această poziție. Așa că acelea sunt lucrurile la care trebuie să ne uităm, de asemenea. (n.r. dacă Verstappen va vorbi cu Norris.) Desigur, vom vorbi despre asta. Acum nu cred că e momentul potrivit. E mai bine să lăsăm lucrurile să se potolească, cred eu. Dar, exceptând asta, sunt enervat de felul în care ne-am descurcat în această cursă”, a declarat, la rândul său, Max Verstappen, conform eurosport.ro.

În clasamentul general, Verstappen (237 p) are în continuare un avans uriaş faţa de urmăritorii Lando Norris (156 p) şi Charles Leclerc (Ferrari – 150 p).

Scandal în Formula 1. Următoarea rundă a sezonului va avea loc în weekend la Silverstone.

FOTO: Facebook F1


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
1 zi în urmă

Haoleu ! Am auzit ca nici n-o sa-l mai dea cu avionul personal.E suparat foc,Max.Ca furtuna de la Dortmund.Si stati,ca asta-i de-abia inceputul.O sa-l puna la acatiste la Sf.Profit.Bine,l-ar pune la mai multi,dar asta-i singurul lor… D-zeu.Pai,se poate,ma Lando ?… Citeşte mai mult »

Back to top button