Sport

Scandal după meciul Jack – Bute. WBC declanșează o anchetă

Boxingnews24.com l-a văzut câștigător pe Bute

 

Lucian Bute a ratat centura WBC la categoria supermijlocie, în urma unui meci plictisitor cu Badou Jack. Doar un arbitru i-a acordat victoria lui Jack, 117-111. Ceilalți doi oficiali au văzut remiză, 114-114.

”Sunt extrem de dezamăgit de decizia celor doi arbitri WBC şi cu siguranţă ne vom ocupa de acest caz”, a declarat preşedintele WBC, Mauricio Suliaman, care a subliniat pentru boxingscene.com: „cei trei judecători ai partidei sunt lipsiţi de experienţă în luptele pentru titluri majore, însă toţi au primit aprobarea WBC şi a celor două staff-uri înainte de meci. Jack şi echipa sa regretă acum că au acceptat, întrucât decizia finală nu le-a picat deloc bine”. 

Totuși, site-ul boxingnews24.com consideră că Bute ar fi trebuit să câștige partida: „Noi l-am văzut pe Bute câștigând șapte runde și meritând victoria. Jack a ratat prea multe lovituri și nu a trimis destule. Jack l-a lăsat pe un Bute de 36 de ani să îl depășească, a fost evident, iar arbitrii au văzut. L-am dat pe Bute câștigător în rundele 1, 2, 6, 7, 8, 9, 10, 11 și 12. Nu am putut oferi aceste runde pentru Jack, pentru că a ratat prea multe lovituri și a fost depășit flagrant de Bute. Cred că Bute a fost cel mai talentat dintrei cei doi. Dar Jack este bine conectat, fiind promovat de Floyd Mayweather Jr., însă nu a făcut suficient pentru a merita victoria”. 

CITEȘTE ȘI: 

Lucian Bute ratează titlul mondial WBC

FOTO: boxingnews24.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare