Sport

SCANDAL DECLANȘAT LA BRAȘOV. „Tricolorele” se revoltă!!!

 
În ciuda faptului că are punctaj maxim după primele două meciuri din cadrul grupei preliminare pentru Euro 2020 (victorii cu Ucraina și Insulele Feroe), la prima reprezentativă de handbal feminin a României apele sunt învolburate rău.
 
Înaintea meciului cu Ucraina de la Brașov, profitând și de faptul că „the best” Cristina Neagu, deși nerefăcută după accidentarea de la genunchi, a fost convocată, „tricolorele” i-au reamintit lui Alexandru Dedu, președintele FRH, că nu le-a achitat prima promisă pentru calificarea, fără baraj, la Mondialul din Franța, de anul trecut, de 2.000 de euro/jucătoare, așa cum a relatat gsp.ro.
 
Alexandru Dedu a încercat să le explice fetelor, potrivit sursei citate, că suma de 2.000 de euro s-a metamorfozat în… lei, invocând schimbarea normelor de premiere de la Ministerul Tineretului și Sporturilor.

Chestia asta a mărit nemulțumirea în lotul României, care – așa cum ar fi transmis Crina Pintea – n-a mai dorit să facă deplasarea în Insulele Feroe, simțind că… i-a fost trasă ața prin gură.

Alexandru Dedu a calmat spiritele, pentru moment, cu o nouă promisiune, conform informațiilor furnizate de Gazeta Sporturilor: „O să vă dau câte 1.000 de euro și 2.000 de lei de fiecare jucătoare”.

Surse din prima reprezentativă de handbal feminin a României au punctat că nu este pentru prima dată că Dedu nu își onorează cuvântul dat, el având datorii… verbale către „tricolore” și de la Mondialul din 2015.

Altfel, după ședința Consiliului de Administrație al FRH de astăzi, Tomas Ryde a primit un vot de încredere pentru a continua ca selecționer al României. Dacă, totuși, se va renunța la serviciile suedezului – care a demisionat de la CSM București de curând (Adi Vasile e înlocuitorul său) – la Campionatele Mondiale din Japonia, programate la finele anului în curs, „principal” va fi avansat Costică Buceschi.

Se știe, Corona Brașov a dat 3 handbaliste la ultima acțiune a primei noastre reprezentative, este vorba de Eliza Buceschi, Cristina Laslo și Daria Bucur.

Foto: Alexandru Dedu & Tomas Ryde


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare