Sport

„SCANDAL CÂT CASA” în lotul lui Isăilă!!! Fiul lui Florentin Petre şi braşoveanul Vlad Olteanu, printre cei care au călcat pe bec!!!

 

Selecţionerul braşovean Daniel Isăilă se confruntă, deja, cu probleme mari la lotul naţional Under 21!

Pe site-ul FRF s-a inserat că, la sosirea în Spania, „Isă” a constatat abateri disciplinare grave ale unora dintre jucătorii convocaţi, mai precis ale celor din grupul Dinamo: Ionuț Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre și Vlad Olteanu, braşoveanul fiind împrumutat de „câini” la Sepsi Sf. Gheorghe până la finalul sezonului.

Sursa citată a mai precizat că în cursul zilei de astăzi Daniel Isăilă va anunţa  sancţiunile ce le vor primi cei ce au încălcat regulamentul de ordine interioară. Se vehiculează că, foarte probabil, „careul de aşi” va fi exclus din lot.

Pe contul său de Facebook, jurnalistul Tudor Silviu Samuilă de la Dolce Sport a postat că cei patru fotbalişti ai reprezentativei de tineret au băut în avionul care a dus delegaţia României în Spania, în cantonamentul de la San Rogue, concluzionând: „Scandalul e cât casa!”.

Foto: frf.ro

CITEŞTE ŞI: SURPRIZĂ pentru „tricolorii” antrenaţi de Isăilă!!!

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button