Sport

SCANDAL. ACUZAŢII de dopaj în tenis

 

Britanicul Andy Murray a declanşat un nou scandal în tenis, după ce a făcut o serie de afirmaţii despre adversarii săi.

„Am jucat împotriva unor adversari care m-au făcut să mă gândesc că pur și simplu nu obosesc niciodată. Aleargă peste tot. E normal să ai suspiciuni, mai ales când auzi unele lucruri. E greu să îți dai seama concret ce se întâmplă. Unii jucători își pot îmbunătăți loviturile și, astfel, și jocul. Dar sunt și cazuri în care totul este fizic. Vezi oameni care joacă meciuri de câte șase ore și nu dau semne de oboseală. Asta este ciudat”, a declarat Murray.

„Există controale antidoping inopinante, deci cei care nu sunt descoperiți dopați, sunt 100 % nevinovați. Andy este unul dintre jucătorii cei mai bine pregătiți fizic. De multe ori rezistă mai mult decât adversarii săi și nimeni nu îi pune la îndoială moralitatea. E un subiect periculos. Sunt convins că Andy este curat, Roger este curat, Rafa este curat, Stan este curat. Mereu au fost suspiciuni la adresa lui Rafa și mi se pare incredibil de lipsită de respect o asemenea atitudine față de unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile”, i-a replicat britanicului Boris Becker, antrenorul lui Novak Djokovic.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare