Sport

Șase românce pe tabloul principal de la Wimbledon

Șase românce pe tabloul principal de la Wimbledon

Gabriela Ruse și Anca Todoni s-au calificat pe tabloul principal de simplu al turneului de la Wimbledon, al treilea Mare Șlem al anului. În doar 67 de minute, Gabriela Ruse (152 WTA) a reușit să se impună în fața croatei Lea Boskovic (199 WTA), scor 6-2, 6-2, în ultimul tur al calificărilor. Gabriela Ruse se află pe tabloul principal la Wimbledon pentru a patra oară, însă nu a reușit să treacă niciodată de primul tur.

Anca Todoni (141 WTA, 19 ani) s-a impus în fața sportivei din Spania Nurria Parrizas-Diaz (166 WTA), scor 6-2, 6-4, după o oră și 15 minute. Todoni se află pentru prima dată pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem.

Atât Gabriela Ruse, cât și Anca Todoni și-au asigurat câte 60.000 de lire sterline și 50 de puncte WTA. De asemenea, România le mai are pe tabloul principal și pe Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Jaqueline Cristian și Irina Begu.

Tragerea la sorți pentru tablourile principale se va face vineri, 28 iunie, începînd de la ora 12.00 a României.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button