Sport

Șase jucători de la FCSB sunt pe lista neagră

 

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, a anunțat că va da afară nu mai puțin de șase jucători la finalul acestui sezon. Dacă în prima parte a zilei susținea că a trecut pe „lista neagră” trei fotbaliști, pe Nedelcu, Stoian și Matei, după câteva ore, alți trei jucători au aflat că vor fi dați afară. Raul Rusescu, Lucian Filip, veteranul lotului ilfovenilor, și Mihai Bălașa își vor lua și ei adio de la vicecampioană.

„Pleacă șase! Să mă gândesc cine mai pleacă. Nu are rost să îi spun acum. Bălgradean rămâne. O să plece d-aștia care îl lasă pe Ianis să treacă ca prin brânză. Filip și Nedelcu. O să fie curățenie totală, o să vedeți! Morais și-a dat viața pe teren. Pe Stoian, am vorbit cu impresarul, Matei a auzit acum și la Nedelcu am vorbit cu impresarul. Există posibilitatea în America, acum. Îl dau lui Hagi pe Nedelcu, pe banii pe care l-am luat. Păi ne păcălim? Ii dau gratis pe Stoian și pe Matei, că i-am luat gratis. Rusescu o să plece si el. Ți-e frică de Calcan, îl lași să tragă așa. Bălașa… du-te, bă, tată dacă ți-e frică de Calcan!“, a anunțat Becali la DigiSport. Din declarațiile latifundiarului rezultă că acesta speră să vândă în această perioadă unul sau doi jucători în Statele Unite, acolo unde se mai pot face încă transferuri. În vară, Florentin Matei și Adrian Stoian, fotbaliști aduși la echipă in urmă cu două luni, vor fi dați afară, iar alături de ei se vor afla și Bălașa, Filip sau Rusescu. Singurul pe care Becali speră să încaseze bani este Dragoș Nedelcu, mijlocașul cumpărat în urmă cu doi ani de la Viitorul lui Hagi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare