Sport

Sara Errani riscă 2 ani de suspendare

 

Italianca Sara Errani riscă să primească o pedeapsă de 2 ani de suspendare după ce a fost prinsă dopată în vara acestui an. Organizația Anti-Doping din Italia (NADO) a cerut la TAS ca Errani să primească această pedeapsă, potrivit Tennis Actu. Errani a fost suspendată provizoriu în luna august, dar în octombrie a obținut acceptul de a reveni în circuit până când TAS va lua o decizie. Totuși, chiar forul național din Italia a cerut o pedeapsa exemplară pentru Errani. Avocații NADO se bazează pe cazul sportivului italian Niccolo Mornati, suspendat timp de 2 ani după ce a apelat la aceeași substanță găsită și în corpul lui Errani.
Errani a menționat însă că a folosit substanțe interzise fără să-și dea seama. Ea a spus că mama să suferă de cancer la sân și mâncarea sa a fost contaminată din cauza unui tratament efectuat de aceasta, cu letrozol, substanță interzisă în sport. mÎn vârstă de 30 de ani, Errani a ajuns, pe fondul suspendării provizorii, pe locul 143 în lume. Ea a fost însă și pe locul 5 WTA, în 2013, iar cea mai bună performanță din carieră este finală de la Roland Garros din 2012. În același an a mai disputat o semifinală la US Open.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button