Sport

ȘANSA brașoveanului Florin Iacob de A DEBUTA la echipa națională…

 

Sub comanda lui Laszlo Balint, la UTA Arad, portarul ex-„stegar” Florin Iacob (foto) a avut evoluții apreciate în acest sezon de Liga 1, astfel că a intrat în atenția selecționerului Mirel Rădoi.

„Pensionarul” a fost convocat în premieră la prima reprezentativă de fotbal a României pentru tripla cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, meciuri contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar, însă n-a apucat să debuteze pentru „tricolori”.

Acum, Florin Iacob a fost din nou nominalizat pentru a face parte din echipa națională, cu ocazia disputării a două partide amicale, cu Georgia (2 iunie – Ploiești) și Anglia (6 iunie – Middlesbrough).

Pentru acțiunea care va începe săptămâna viitoare în cantonamentul de la Mogoșoaia, selecționerul Mirel Rădoi a convocat 25 jucători, așa cum a informat site-ul FRF.

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga), Florin Iacob (UTA Arad), Andrei Vlad (FCSB);

FUNDAȘI: Ionuț Nedelcearu (AEK Atena), Vlad Chiricheș (Sassuolo), Cristi Ganea (Aris Salonic), Adrian Rus (Fehervar), Deian Sorescu (Dinamo București), Tiberiu Căpușă (Chindia Târgoviște), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Burcă (CFR Cluj);

MIJLOCAȘI: Răzvan Marin (Cagliari), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Ianis Hagi (Glasgow Rangers), Alexandru Maxim (Gaziantep), Alexandru Băluță (Akademia Puskas), Constantin Budescu (Damac), Adrian Păun (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB), Olimpiu Moruțan (FCSB), Florin Tănase (FCSB), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogorets Razgrad), Denis Alibec (Kayserispor), Andrei Ivan (Universitatea Craiova).

Foto: Sport Pictures


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare