Sport

Sankt Petersburg și-a prezentat logo-ul pentru EURO 2020

 

Orașul rus Sankt Petersburg, care va găzdui meciuri de la Campionatul European de fotbal din anul 2020, a dezvăluit joi logo-ul său pentru această competiție, într-o ceremonie în care președintele UEFA, Aleksander Ceferin, a asigurat că nu este deloc îngrijorat în materie de securitate.
Logo-ul orașului reprezintă celebrul Pod al Palatului, de pe râul Neva, alături de trofeul competiției. Fosta capitală imperială este unul dintre cele 13 orașe unde se vor disputa meciuri de la EURO 2020. Printre aceste localități se numără și Bucureștiul.
„Sunt sigur că Sankt Petersburg va fi un organizator superb”, a declarat slovenul Aleksander Ceferin, devenit în septembrie președinte al UEFA în locul lui Michel Platini.
Stadionul Krestovski din Sankt Petersburg, cu o capacitate de 67.800 de locuri, a cărui construcție s-a încheiat în decembrie 2016, va găzdui trei meciuri din faza grupelor și un sfert de finală. Pe acest stadion va juca echipa Zenit Sankt Petersburg, antrenată acum de românul Mircea Lucescu.
Semifinalele și finala EURO 2020 vor avea loc la Londra.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button