Sport

S-A SFÂRȘIT cu Brașov Wolves! ORDINE la Corona Brașov…

  • wolves.jpg

Conducerea CSM Corona Brașov a anunțat, astăzi, că echipa de hochei seniori va evolua în sezonul următor exclusiv sub denumirea și însemnele grupării (Corona Brașov). Astfel, nu va mai folosi însemnele și denumirea Brașov Wolves.

Marca Brasov Wolves este deținută de o persoană fizică, care a solicitat încetarea utilizării logo-ului și a mărcii Brașov Wolves în toate activitățile desfășurate de club și/sau în relație cu sportivii, partenerii, sponsorii și consumatorii, s-a informat într-un comunicat.

„Corona Brașov este un brand puternic și consider că este normal ca toate echipele să evolueze sub acest brand și să contribuie la promovarea clubului și a orașului Brașov. Echipa de hochei va beneficia de tot sprijinul în promovarea imaginii și a rezultatelor sale și va fi parte activă în construcția imaginii clubului Corona Brașov”, a declarat Radu Miclăuș, directorul demisionar al CSM Corona Brașov. 

De asemenea, comunicarea oficială privind activitatea echipei de hochei se va face exclusiv prin pagina oficială de Facebook a clubului și pe site-ul www.coronabrasov.ro

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare