Sport

S-a remarcat și la FC BRAȘOV, va fi antrenor la CFR Cluj!!!

 

Edi Iordănescu a fost demis din funcția de antrenor al echipei CFR Cluj după numai trei meciuri oficiale, înfrângerea cu Malmö FF din „Gruia”, în prima manșă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, fiindu-i fatală – amănunte, aici: Edi Iordănescu, dat afară de la CFR Cluj.

S-a stabilit și înlocuitorul acestuia, este vorba de antrenorul portughez Antonio Conceiçao, născut pe 6 decembrie 1961, care a mai activat la CFR Cluj, unde a cucerit Cupa României, în 2009 și 2016, și Supercupa, în 2009.

Toni Conceiçao a fost antrenor și la FC Brașov, în 2010, el având meritul de a-i fi adus în Liga 1 pe portarul Mario Felgueiras, poreclit de fanii „stegari” „Super Mario”, și pe mijlocașul Felipe Teixeira, care este, în prezent, unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului.

Ultima grupare pregătită de Conceiçao a fost FC Penafiel.

Cu privire la preluarea campioanei en-titre a României, Antonio Conceiçao le-a relatat laconic jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor: „Vom vedea joi (astăzi – n.r.)”.

Înainte, însă, de a fi instalat portughezul pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu trebuie să primească 600.000 de euro, clauza avută în contract pentru demitere.

Foto: A Bola


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button