Sport

S-A AFLAT. Cine îi face echipa lui Iordănescu?!…

 

Naționala de fotbal a României a obținut calificarea la Euro, turneul final găzduit de Franța în vara anului viitor, în Insulele Feroe.

Cu această ocazie, s-au aflat o serie de lucruri mai puțin știute despre selecționerul Anghel Iordănescu, relatate de Alex, unul dintre fiii săi, student la Academia de Studii Economice din București, pentru spynews.ro. 

„Acasă, tata nu e cel pe care-l vedeţi la televizor. Este un om dedicat familiei, foarte calm, căruia îi place să citească mult. Este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea fotbalului mondial. Când se apropie meciurile echipei naţionale, stă de vorbă cu mine şi cu fratele meu, Andrei, despre cum ar trebui să arate echipa. Pentru că amândoi suntem în lumea fotbalului, ne cere părerea. Ne dă câte o foaie de hârtie, pe care noi scriem componenţa primului 11, în viziunea noastră. S-a întâmplat ca de multe ori să ţină cont de unele idei ale noastre. Caută tot timpul soluţii”, a mărturisit Alex Iordănescu, potrivit sursei citate.

Foto: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button