Sport

S-A AFLAT. Când se va retrage Simona Halep?!…

 

Simona Halep a devenit principala favorită a turneului organizat la Dubai, după ce australianca Ashleigh Barty, liderul WTA, și-a anunțat retragerea, din cauza unei accidentări. În EAU vor participa, în schimb, pe lângă jucătoarea noastră de tenis, nume importante din circuit, precum Elina Svitolina, Bianca Andreescu, refăcută complet după accidentarea suferită la Turneul Campioanelor, ori Sofia Kenin, câștigătoarea Australian Open.

Turneul WTA de la Dubai este dotat cu premii de peste 2.5 milioane de dolari, fiind programat în perioada 17-22 februarie.
 
Altfel, au apărut noi detalii despre când se va retrage din tenis Simona Halep și viața sa personală.
 
O persoană apropiată cuplului Halep – Toni Iuruc a declarat pentru www.wowbiz.ro: „Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță… Își dorește trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare