Sport

Ryde-n fața românilor

 

Naționala de handbal feminin a României n-a jucat absolut nimic în primul meci al său la Mondialul de la Kumamoto. Spaniolele au șters pe jos cu „tricolorele”, sub privirile absente ale selecționerului Tomas Ryde, depășit complet de situație.

Pe un ton serios, omul spusese, înaintea startului competiției, că lucrează insistent, tehnico-tactic, la faza defensivă, punctând, cu un aer credibil, că apărarea este cheia succesului. Și contra portughezei naturalizate Barbosa & Co. România a încasat 31 de goluri din toate pozițiile, implanturile făcute pe ultima sută de metri, după cazul cu cântec de jale Corona Brașov, spărgându-se țipător în neputință. Apropo, oficialii clubului „galben-albastru” s-au uitat la partida de sâmbătă?!… Și, dacă da, ce au simțit, după ce neglijența lor crasă a distrus reprezentativa?!…

Apoi, după confruntare, senin, Ryde a declarat că nu își reproșează nimic, că echipa n-are experiență, că e nevoie de timp, bla, bla, bla. Dat afară de la CSM București pentru incompetență, el a fost ținut în brațe de președintele FRH, care a cultivat  managementul falimentar cu un aer boem, ușor zurliu.

Cu dom’ profesor zen în „săptămâna altfel” din Țara Soarelui Răsare, meditând continuu la ore de tradiții și obiceiuri nipone n-ai cum să faci mare performanță.

Și a mai rămas de doi bani speranță, contra Senegalului, pe contul de Facebook al FRH fiind sunată, patriotic, mobilizarea: „De ziua națională, tricolorele continuă lupta pentru calificarea în grupa principală a Campionatului Mondial. Hai, România!”.

CITEȘTE ȘI: C.M. HANDBAL FEMININ. CE RUȘINE. România, DISTRUSĂ de Spania

C.M. HANDBAL FEMININ. „Somnorilă” a găsit scuza. CAZUL CORONA a stricat Naționala


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare