Sport

Rușii îl vor pe Hagi

 

Gheorghe Hagi a avut un parcurs impresionant cu Viitorul în acest sezon al Ligii 1, ducând echipa pe care o și patronează până pe poziția a doua a ierarhiei.

După ce în urmă cu două săptămâni presa din Turcia a scris despre intereseul celor de la Trabzon pentru Gheorghe Hagi, se pare că tehnicianul are o nouă ofertă tentantă. Conform gsp.ro, reprezentanții formației Rubin Kazan au ajuns în România pentru a negocia cu „Regele”. Rușii îi oferă lui Hagi un salariu fabulos, 4 milioane de euro pe sezon.

Nu demult, tehnicianul a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la Viitorul: „Nu ştiu ce va fi mâine, dar niciodată nu poţi să spui niciodată. Chiar dacă e clubul meu…. vom vedea. Probabil uşor-uşor am început să fiu antrenor. Poate că au început să vină ofertele, dar va trebui să analizez pentru că am un proiect foarte bun şi mi-e greu să mă despart”.

În acest moment, Rubin Kazan ocupă poziția a noua în campionatul din Rusia.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button