Sport

Rusia, „DECIMATĂ” de CIO!!! Un nou titlu olimpic i-a fost retras!!!

 

Comitetul Internațional Olimpic (CIO) a retras ieri un nou titlu olimpic obținut de Rusia la bob în cadrul J.O. de la Sochi în 2014, în urma concluziilor auditului efectuat de Comisia Oswald asupra sportivilor implicați în dopajul de stat din țara menționată.

Aleksei Negodailo și Dimitri Trunenkov, campioni olimpici la bob 4 persoane, au fost descalificați, iar rezultatele obținute de ei la Olimpiada de la Sochi au fost anulate.

Aceeași soartă au avut-o și două biatloniste, Yana Romanova (medalie de argint cu ștafeta Rusiei de 4 x 6 km) și Olga Vilukhina (medalii de argint la sprint, 7.5 km, și cu ștafeta de 4 x 6 km), dar și sportivul Serghei Chudino, clasat al 5-la la Sochi la skeleton.

Reamintim, pe 5 decembrie, CIO va decide dacă Rusia va fi exclusă de la Jocurile Olimpice de la PyeongChang – februarie 2018, în urma „afacerii” de dopaj sistematizat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare