Sport

Ruptură antrenor-jucători la Sepsi? „Îl vor curăța”

Ruptură antrenor-jucători la Sepsi?

Echipa din Sfântu Gheorghe a evoluat lamentabil, pierzând pe propriul teren partida cu Unirea Slobozia, 0-1, din etapa a 7-a a Superligii fotbalistice.

Ruptură antrenor-jucători la Sepsi?

Astfel, a fost readusă în discuție situația antrenorului Bernd Storck, căruia – se vehiculează din ce în ce mai insistent – fotbaliștii nu-i mai suportă metodele cazone.

Comentatorul TV Emil Grădinescu a relatat după partida cu Slobozia: „Sepsi a jucat în lehamite, e clar că băieții vor să îl cureţe pe Storck şi îl vor curăţa, pentru că este mult mai logic pentru Dioszegi să schimbe antrenorul decât echipa”.

El a fost completat de colegul Cosmin Băleanu, care a precizat, potrivit orangesport.ro: „Nu ştiu ce s-a putut întâmpla. Sepsi nu este aici. E o bănuială (că l-au lucrat jucătorii pe Storck – n.r.), dar care are nişte explicaţii. Apar problemele astea cu jucătorii pe care le-a recunoscut antrenorul…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
18 zile în urmă

[…] clar că la gruparea covăsneană există o ruptură între antrenor și fotbaliști (Detalii, AICI). Iar șeful Laszlo Dioszegi trebuie să-l sacrifice pe Bernd Storck, reziliindu-i contractul, în […]

Back to top button