Sport

Românii sunt mari amatori de pariuri. Unde și cum se pariază în România?

 

Interesul românilor pentru pariuri online este tot mai ridicat, pe măsură ce tot mai mulţi interacţionează cu acest domeniu în timp ce petrec timp conectaţi la internet, mai ales pe dispozitivele mobile. Este adevărat însă, în continuare segmentul de pariuri tradiţionale domină piaţă, după cum se poate înţelege chiar şi doar observând numărul foarte mare de unităţi din orice cartier.

Online şi offline, la fel ca de exemplu comerţul, domeniul pariurilor sportive se dezvoltă în România conform preferinţelor clienţilor: mulţi pariori combină cele două posibilităţi de pariere, alegând varianta offline pentru a socializa cu prietenii şi varianta online pentru comoditate, pentru a putea plasa bilete din confortul şi intimitatea propriei locuinţe sau de oriunde s-ar afla, în deplasare.

Cum este mai bine să alegi însă o casă de pariuri online, dintre atât de multe care se promovează activ? Înainte de orice, clientul trebuie să se asigure că se va orienta doar către websiteuri ce aparţin unor operatori de jocuri de noroc la distanţă care deţin licenţă locală, acordată conform legislaţiei din ţara noastă. Acest element este important din cel puţin două motive: în primul rând pariorul va avea garanţia unor servicii de calitate, fiind protejat din toate punctele de vedere, iar apoi se evită posibilitatea de a primi o amendă pentru joc pe websiteuri nelicenţiate.

Pentru a elimina orice urmă de stres, ideal este ca jucătorul să pornească selecţia de pe un portal de pariuri online ce oferă sfaturi generale tuturor celor pasionaţi de acest domeniu. Pe astfel de websiteuri de calitate sunt prezentate exclusiv operatori autorizaţi în România. Mai mult decât atât, orice persoană poate accesa gratuit informaţii utile, ponturi de pariere şi diverse alte resurse ce pot ajuta nu doar la garantarea distracţiei la pariuri online, ci şi la creşterea şanselor de a obţine câştiguri cât mai consistente.

Este bine de ştiut că cele mai multe agenţii de pariuri sportive pe internet oferă un bonus de bun venit. Toate aceste “cadouri” de start pot fi comparate simplu şi rapid de exemplu la cei de la Ponturi Bune. Se va descoperi astfel, căutând unibet bonus, că agenţia oferă 100% supliment până la 250 RON pentru un prim pariu fără risc, condiţiile de rulaj fiind foarte uşor de îndeplinit.

Există mai multe tipuri de bonusuri ce pot fi selectate în funcţie de tipul de jucător, de ceea ce este mai avantajos pentru client (parior de ocazie, parior cu buget redus sau parior de termen lung): bonus cash, pariu fără risc, cote mărite. Pot exista şi campanii promoţionale cu bonusuri speciale, iar în unele situaţii acordarea avantajelor este condiţionată de introducerea unor coduri promoţionale uşor de găsit tot pe websiteurile comunităţilor de pariori.

Iată spre exemplu poate cel mai consistent bonus de bun venit oferit în prezent de o casă de pariuri sportive online în ţara noastră: este vorba despre NetBet, una dintre agenţiile de top. Oferta pe scurt vizează 100% bonus până la valoarea de 1500 RON. Rulajul necesar este de 4 ori valoarea de depozit plus bonus, la cota minimă de pariere 1,60. Valabilitate pentru a profita de oferta, din momentul accesării acesteia: 60 de zile pentru a rula bonusul.

Alegerea unei anumite agenţii de pariuri online poate depinde şi de nivelul cotelor în general la evenimentele sportive de top, de cât de performantă este platforma de joc (mai ales cea accesată de pe mobil), de varietatea metodelor de plată, de suportul oferit clienţilor şi de diverse alte elemente, de exemplu de tehnologia secţiunii de pariuri live. Unele siteuri le oferă clienţilor diverse alte privilegii, de exemplu acces la meciuri live din diverse campionate. Pentru fidelizare, pariorii pot fi invitaţi să profite de anumite oferte speciale şi pot primi chiar avantaje în secţiunea de cazino online, dacă decid să activeze şi la jocuri precum sloturile, jocuri similare aparatelor consacrate în mediul offline.

O singură agenţie sau mai multe? La fel ca şi în cazul pariurilor tradiţionale, jucătorul poate paria în paralel la mai multe agenţii. Din motive ce ţin de simplitatea administrării bugetelor şi a biletelor, ideal este să se colaboreze cu una, maximum două sau trei case de pariuri la distanţă. Desigur, în timp, opţiunile se mai pot schimba de oricâte ori este nevoie, dar este de preferat ca orice alegere să fie făcută cu atenţie maximă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare