Sport

Românii de „AUR”, întâlnire cu Neymar la Paris!!!

 

Membrii echipei române de fotbal în 5 Tao United au câștigat în vară, în Brazilia, finala mondială împotriva grupării Angliei prin golul de „aur” marcat de Silviu Radu, la turneul „Neymar Jr’s Five” participând peste 100.000 de jucători din 53 de țări.

Acum, pentru Silviu Radu, Bogdan Dragoș, Dumitru Ion, Gabriel Ion, Mihai Mihalache și Ionuț Movileanu a venit momentul să-și întâlnească din nou idolul, Neymar, de această dată la stadionul de antrenament al celor de la Paris Saint Germain.

„Este nevoie de multă concentrare și determinare pentru a avea succes în sportul pe care noi îl practicăm”, le-a spus Neymar celor de la Tao United.

„E o persoană foarte «cool» și ne-am bucurat că am avut ocazia să stăm de vorbă cu el, să ne dea autografe, inclusiv pe hanorace și tricouri. Vă dați seama că nu le vom spăla niciodată”, a relatat Silviu Radu după întâlnirea cu Neymar.

În 2018, pe șase continente și în 55 de țări, printre care și România, echipele de câte cinci jucători se vor lupta în meciuri de zece minute în calificările naționale ale turneului „Neymar Jr’s Five”. De fiecare dată când o echipă înscrie un gol, opoziția pierde un fotbalist. Astfel, jocul devine rapid, tehnic, strategic și unic în lumea fotbalului, așa cum au precizat organizatorii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare