Sport

România, victorie după prelungiri cu Serbia la Campionatul Mondial Under 20 de hochei pe gheaţă

 

După două victorii clare în primele meciuri, 8-0 cu Australia şi 6-2 cu Belgia, aseară, „tricolorii” au avut nevoie de prelungiri pentru a învinge Serbia la Campionatul Mondial Under 20 de hochei pe gheaţă, divizia a doua, grupa B, care are loc la Novi Sad. 

La finalul timpului regulamentar scorul a fost 4-4. Ai noştri au fost tot timpul în faţă, au condus cu 2-0, 3-2 şi 4-3, dar sârbii au egalat de fiecare dată. Golurile Naţionalei noastre au fost marcate de Sandor, Gyorgy, N. Rokaly şi S. Rokaly, pentru gazdele competiţiei punctând Glavonjic 2, Djumic şi Pajic. Victoria „tricolorilor”, 5-4, a venit în urma golului înscris de S. Rokaly, în minutul 64.

Astăzi, România va întâlni China, de la ora 16.30, dar meciul decisiv pentru promovare, cu Spania, va avea loc sâmbătă. În condiţiile în care ibericii şi-au câştigat toate meciurile în timp regulamentar, iar ai noştri au avut nevioe de prelungiri cu Serbia, pentru a câştiga competiţia şi pentru a promova în eşalonul superior, formaţia antrenată de George Justinian este obligată să se impună în disputa de sâmbătă.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button