Sport

România, succes fără emoții cu Insulele Feroe. Nebunie de meci în Norvegia. Spania nu a forțat în Malta!

 

Naționala de fotbal a României a reușit prima victorie în grupa F a preliminariilor Euro 2020. La Cluj-Napoca, „tricolorii” au învins logic Insulele Feroe, 4-1, după un meci în care nu au avut emoții.

Deac a deschis scorul în minutul 26, apoi Keșeru a reușit o „dublă” și a dus scorul la 3-0. Cu cinci minute înainte de pauză, Moți l-a faultat în careu pe Olsen, iar Davidsen a transformat de la 11 metri. Rezultatul final a fost stabilit de Pușcaș, care a marcat un gol superb, șut sub bară de la 16 metri, în minutul 63.

La Oslo, Norvegia și Suedia au oferit un meci nebun, 3-3. Norvegienii au condus cu 2-0, după golurile marcate de Johnsen și King. După ce Granqvist a ratat un penalty, Claesson și Quaison au egalat, iar în minutul 90+1 acelați Quaison i-a dus pe suedezi în avantaj. Ultimul cuvânt a fost, însă, al Norvegiei, Kamara stabilind rezultatul final în minutul 90+7.

În cea de-a treia partidă a grupei, Spania nu a forțat, dar a obținut un succes așteptat în Malta, 2-0, Morata marcând ambele goluri. 

„Se pare că am avut puțin noroc. Am înțeles că a fost un meci nebun la Oslo. Acum, meciul din Norvegia devine și mai important pentru noi. Trebuie să facem cel puțin același rezultat ca Suedia; dacă nu, chiar să câștigăm. Am analizat foarte bine echipa din Feroe. Știam că avem nevoie de jucători foarte ofensivi pe benzi și de mijlocași care intră bine în interior pentru a deschide spațiile. Am intrat prea nervoși pe teren. Asta a făcut ca în primele 15 minute să nu arătăm atât de bine. Apoi au început să vină și golurile”, a declarat selecționerul Cosmin Contra la Pro TV.

După două etape, în clasament conduce Spania cu 6 puncte. Ibericii sunt urmați de Suedia – 4 puncte, România – 3 puncte, Malta – 3 puncte, Norvegia – 1 punct și Insulele Feroe – 0 puncte.

Pentru România urmează un meci crucial în Norvegia, pe 7 iunie, după care vine o altă deplasare, în Malta, trei zile mai târziu.

FOTO: www.frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare