Sport

România, succes categoric în cea de-a doua partidă jucată la Mondialul de handbal feminin tineret

 

În cea de-a doua partidă jucată în grupa C a Campionatului Mondial de handbal feminin tineret, care are loc în Ungaria, la Debrecen, reprezentativa României a câștigat clar, 41-25 (16-13), cu modesta formație a statului Paraguay.

Selecționerul Gheorghe Tadici a menajat jucătoarele importante, folosind handbalistele care au evoluat mai puțin cu Japonia. Sorina Târcă, Daria Bucur și Raluca Petruș, cele mai importante jucătoare pentru linia de 9 metri, nu au evoluat nici un minut.

Astfel, după două partide, „tricolorele” sunt în grafic, având punctaj maxim, lucru așteptat. Însă greul acum începe pentru echipa noastră, mâine, de la ora 19.00, fiind programat duelul cu Olanda. Cu un succes, echipa noastră ar deveni favorită la clasarea pe una dintre primele două poziții în grupă.

Pentru România au marcat: Andrada Berbece – 10 g, Popa – 8 g, Severin și Tecar – câte 7 g, Badea și Banciu – câte 3 g, Popescu – 2 g, Nichitean – 1 g.

FOTO: www.hungaryhandball2018.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare