Sport

România, start lansat în preliminariile pentru Campionatul European de handbal feminin din 2018

 

Naționala de handbal feminin a României a debutat cu o victorie clară în grupa 4 a preliminariilor Campionatului European din 2018.

La Rm. Vâlcea, „tricolorele” au trecut de Austria, 36-25 (18-11), după o partidă pe care au controlat-o cu autoritate. Dacă în barajul pentru Mondialul din luna decembrie a acestui an au avut ceva emoții cu Austria, de această dată echipa antrenată de Herbert Müller nu a avut nici o șansă, iar româncele au pornit lansat în drumul spre Europeanul de anul viitor.

Sărbătorita zilei, Denisa Dedu, care a împlinit 23 de ani, a declarat la TVR: „Am tratat foarte serios acest meci, ne bucurăm că am făcut un joc bun, azi chiar ne-a ieşit totul. Echipa este în reconstrucţie, le primim cu braţele deschise pe jucătoarele noi şi împreună sperăm să facem o treabă cât mai bună”.

„Ştiam că vom avea un meci greu după barajul din iunie, dar Austria nu mai avea cu ce să ne suprindă. Am făcut un joc bun, iar la final am obţinut o victorie clară şi meritată. Am obţinut un succes clar, dar trebuie să ţinem cont şi de valoarea adversarului. Mai avem nevoie de mult timp pentru a forma o Naţională puternică. Sunt convinsă că la Campionatul Mondial vom avea meciuri mult mai grele”, a punctat Cristina Neagu la TVR.

Duminică, de la ora 17.00, România va juca a doua partidă din grupă, în deplasare, cu Portugalia. Din serie mai face parte Rusia, primele două clasate urmând să se califice la turneul final.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button