Sport

„România se va califica la Jocurile Olimpice”

 

Thorir Hergeirsson, antrenorul Naționalei Norvegiei de handbal feminin, crede că România va reuși calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio.

„România a jucat la nivelul la care a fost la Mondialul din decembrie, iar noi nu am fost la fel ca atunci. Am făcut un singur antrenament şi nu am avut timpul pentru a intra în ritmul nostru obişnuit de joc. Am suferit în atac, apoi au fost lucruri negative şi în apărare şi cred că în prima repriză am pierdut meciul. România a fost mai bună şi cred că se va califica la Jocurile Olimpice”, a declarat Hergeirsson la finalul partidei România – Norvegia, din preliminariile Campionatului European, închieată cu victoria „tricolorelor”, 25-20.

În turneul preolimpic de la Aarhus Naționala României va întâlni Danemarca, Uruguay și Muntenegru, primele două clasate urmând să obțină calificarea la Rio.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button