Sport

România, România! Aproape 4.000 de fani la primul antrenament al „tricolorilor” în Germania

România, România! Naţionala României pregăteşte debutul la Euro 2024, care va avea loc luni, contra Ucrainei.

Marţi, „tricolorii” au efectuat primul antrenament în Germania, unul deshis publicului, iar fanii români au fost prezenţi în număr mare. Aproape 4.000 de oameni au asistat la şedinţa de pregătire de pe „Würzburg Arena”.

„Vă mulțumim pentru încredere!”, a fost mesajul jucătorilor pentru fani, banner-ul cu acest mesaj fiind afişat la intrarea pe gazon.

„Sper să avem cât mai mulți fani pe stadioane la acest EURO și să ne susțină. Ei trebuie să înțeleagă un lucru: poate nu își dau seama cât de importanți sunt ei în momentele dificile, în momentele în care lucrurile nu merg bine. Un cântec sau un «Hai, România!» cântat de tot stadionul îți dă o energie incredibilă în momentul acela”, a declarat Radu Drăguşin, într-o conferinţă de presă.

Tot marţi, „tricolorii” au fost primiţi în recepţie la primăria Würzburg, orașul care îi găzduieşte, iar la final, Consulul General al României la München, alături de președintele FRF, au semnat în cartea de aur a orașului.

„Am primit un feedback extrem de pozitiv din partea tuturor colegilor care au călătorit în ultima lună, săptămână de săptămână, aici în Wurzburg. Suntem foarte fericiți că am luat această decizie de a alege Wurzburg ca oraș gazdă pentru cantonamentul Echipei Naționale a României”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, conform frf.ro.

FOTO: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button