Sport

România, PRIMUL ANTRENAMENT de la sosirea în Japonia! Duminică, amical cu…

 

Naționala de handbal feminin a României a sosit în Japonia după o călătorie de 12 ore cu avionul. Astăzi a avut programat primul antrenament pe tărâm nipon, Cristina Neagu postând, după cum se observă, o fotografie pe conturile sale de socializare.

Duminică, de la ora 9.00 (în România), „tricolorele” susțin un meci amical cu Japonia, pentru ca marți (10.30) să întâlnească, într-un nou joc-test, reprezentativa Olandei.

România va juca prima partidă oficială la Mondialul organizat la Kumamoto pe 30 noiembrie, împotriva Spaniei, în grupa C, acolo unde au mai fost repartizate formațiile Ungariei, Muntenegrului (unde antrenor secund este Adi Vasile, de la CSM București), Kazahstanului și Senegalului.

După scandalul cu încălcarea regulamentului antidoping venit dinspre Corona, în Japonia, cu lotul național, se află o singură sportivă originară din Brașov, „tigroaica” Denisa Dedu.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare