Sport

România merge cu 2 puncte în grupa 2 principală a C.E. de handbal feminin și rămâne în lupta pentru semifinale

 

Naționala de handbal feminin a României s-a impus în urmă cu câteva minute cu 31-26 în confruntarea cu Croația, ultima din grupa D a Campionatului European de handbal feminin din Suedia.

„Tricolorele” au intrat greu în meci și croatele au condus în debut, avansul maxim fiind de trei goluri, 6-3. Treptat, Neagu&Co. și-au revenit, iar în minutul 14 au trecut în față, 7-6, după care totul a curs în favoarea lor. Cu o apărare bună care s-a mișcat din nou bine și cu un atac în care s-a marcat de pe toate pozițiile, „tricolorele” nu au avut probleme în fața unei grupări care a trăit doar prin Andrea Penezic.

Poarta a fost din nou un punct forte al Naționalei noastre. În prima repriză Denisa Dedu a avut un procentaj acceptabil, 25%, iar după pauză Paula Ungureanu a scos 9 dintre cele 22 de șuturi ale croatelor și a încheiat cu un procentaj excelent, 41%.

Principala marcatoare din tabăra „tricoloră” fost Neagu, cu 10 goluri. Au mai înscris: Buceschi – 7 g, Udriștoiu – 4 g, Manea – 3 g, Chiper, Iuganu și Zamfir – câte 2 g, Zamfirescu – 1 g. De partea celaltă, cele mai multe goluri, 8, au fost reușite de Penezic.

România merge în grupa principală cu 2 p și rămâne în lupta pentru celificarea în semifinale și pentru o medalie. În grupa principală vor fi Norvegia, România, Rusia, Danemarca, Cehia și Ungaria, clasamentul de la care se va pleca urmând să fie cunoscut în această seară, după partidele Norvegia – Rusia și Danemarca – Cehia, care vor începe la ora 21.45.

FOTO: swe2016.ehf-euro.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare