Sport

România, LOCUL 6 la Mondialele de ultramaraton!!! Un absolvent al Academiei Forțelor Aeriene din BRAȘOV s-a remarcat în mod deosebit!!!

  • romania_134.jpg
 

La Miranda do Corvo, în Portugalia, s-a desfășurat Campionatul Mondial de ultramaraton, la care au luat startul peste 450 de sportivi. Echipa masculină a României, formată în mare parte din sportivi legitimați la CSA Steaua și antrenată de Ionuț Gălițeanu, a ocupat, la final, un onorant loc 6.

Traseul a măsurat 44 de kilometri, având o diferență de nivel de 2.100+. Din echipa României, cel mai bun rezultat l-a obținut Leonard Mitrică, absolvent al Academiei Forțelor Aeriene din Brașov, clasat pe locul 14 – 3 h.48.37. De remarcat că Ionuț Zincă a fost în top 5 la un moment dat, dar a acuzat dureri mari la genunchi, astfel că a încheiat pe a 26-a poziție. Imediat în spatele său au sosit Viorel Pălici și Cristian Moșoiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare