Sport

România, învinsă de Germania la C.E. de handbal feminin U17

 

Naționala de handbal feminin U17 a României a pierdut a doua partidă din grupa B a Campionatului European, care are loc la Skopje, în Macedonia.

„Tricolorele” antrenate de Mariana Târcă au cedat, 27-30, în fața Germaniei și și-au micșorat șansele de a accede în grupele principale.

Pentru Naționala României au marcat: S. Târcă și Petruș – câte 8 g, Dinuț – 7 g, Badea – 2 g, Popescu și Lăcătuș – câte 1 g.

„Germania a făcut un meci bun. Ne-a pus mari probleme. Nu am început bine și nu ne-am găsit ritmul pe parcursul acestui duel. Aștept o evoluție mult mai bună a echipei mele în partida următoare”, a declarat Mariana Târcă pentru site-ul oficial al competiției.

În cealaltă confruntare a zilei, Rusia a dispus de Spania, 34-22.

Duminică, în ultimul joc din grupa B, România va întâlni Rusia. Pentru a se califica în grupele principale, „tricolorele” trebuie să câștige cu Rusia. Un alt rezultat care ar califica Naționala noastră ar fi o victorie a Spaniei cu Germania. 

FOTO: www.mk2015.ehf-euro.mk


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button