Sport

ROMÂNIA – FINLANDA. S-a ACCIDENTAT un „tricolor” de bază!!!

 

Naționala de fotbal a României a efectuat aseară un ultim antrenament, în care a pus la punct ultimele detalii înaintea partidei cu Finlanda, programată diseară pe „National Arena”, o victorie ducându-ne extrem de aproape de calificarea la Euro 2016.

Ședința de pregătire a avut și un moment de panică, atunci când Alexandru Maxim a acuzat o accidentare la glezna dreaptă, după un duel pentru minge. Mijlocașul lui VfB Stuttgart a strâns, însă, din dinți, continuând antrenamentul.

Pe de altă parte, așa cum a informat sportnews.ro, „Generalul” a mizat pe următoarea formulă a titularilor: Tătăruşanu – Măţel, Chiricheş, D. Grigore, Raţ – Hoban, Sânmărtean – Torje, Stancu, Maxim – Keşeru.

Noutatea ar fi sacrificarea „închizătorului” Mihai Pintilii și introducerea încă unui mijlocaș ofensiv, în speță Sânmărtean, Bogdan Stancu fiind folosit ca vârf retras.

Foto: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare