Sport

România, cu ambele echipe în finala Trofeului Carpați

 

După ce România B a învins campioana olimpică en-titre, Rusia, prima reprezentativă a trecut de Serbia, 29-26, în cea de-a doua semifinală a Trofeului Carpați la handbal feminin, care are loc la Sala Polivalentă din București.

Meciul a fost echilibrat până în minutul 40, la 19-19, moment în care „tricolorele” s-au desprins pe tabelă și nu au mai cedat inițiativa.

Neagu și Pintea – câte 5 g, Buceschi – 4 g, Chiper – 3 g, Perianu, Laslo, Ardean, Florică și Dragut – câte 2 g, Băcăoanu și Udriștoiu – câte 1 g, au marcat pentru formația noastră.

„Sunt două victorii pentru naţionala României. Ştiu cum merg lucrurile, dar mi-aş dori ca toată lumea să fie calmă, relaxată, să nu ne gândim foarte mult la aceste victorii. În primul meci, Rusia a venit fără câteva dintre cele mai importante jucătoare, le-a lăsat acasă să se odihnească pentru Euro. Desigur, în ambele cazuri, dincolo de aceste rezultate, este important cum s-au pregătit fetele pe durata acestei săptămâni. Este foarte plăcut să vezi că atât tinerele handbaliste, cât şi fetele de la lotul A sunt foarte focusate să câştige ceva. Astăzi au fost teste bune în ambele cazuri, dar lucrurile adevărate încep de săptămâna viitoare”, a declarat selecționerul Ambros Martin conform prosport.ro.

Măine, de la ora 16.00, Rusia va întâlni Serbia în finala mică, iar de la ora 18.30 va avea loc finala mare, România A – România B. 

FOTO: prosport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button