Sport

România câștigă a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj Under 23

România câștigă a doua medalie de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj Under 23
Echipajul de dublu vâsle feminin (BW2x) al României a câştigat, vineri, medalia de aur la Campionatele Mondiale de Canotaj Under23 de la St. Catharines, Canada, transmite News.ro.
Andrada Maria Moroşanu şi Iulia Bălăucă au dominat cursa finală încă de la început şi au reuşit să îşi adjudece şi în acest an titlul de campioane mondiale, cu timpul 06:46.84.

Pe locul doi s-a clasat un echipaj din Elveţia, cu 06:49.27, iar pe trei a terminat Lituania, cu timpul 06:51.87.

Noaptea trecută, a câştigat aurul la St Catharines şi echipajul feminin de patru vâsle al României, format din Mariana-Laura Dumitru, Manuela-Gabriela Lungu, Emanuela Ioana Ciotău şi Patricia Cireş.
Medalie de aur și nou record mondial pentru România la Campionatele Mondiale de Canotaj Under23 de la St. Catharines, Canada! Echipajul de patru vâsle feminin (BW4x), format din Mariana-Laura Dumitru, Manuela-Gabriela Lungu, Emanuela Ioana Ciotău și Patricia Cireș, a cucerit titlul mondial, demonstrând încă o dată că suntem printre cei mai buni din lume. Felicitări, fetelor! Hai, România!”, a transmis, pe Facebook, în noaptea de joi spre vineri, Federatia Română de Canotaj.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button