Sport

România B a învins Rusia la trofeul Carpați

 

Echipa secundă a României a reușit surpriza în prima semifinală a Trofeului Carpați la handbal feminin, care are loc la Sala Polivalentă din București.

„Tricolorele” au învins campioana olimpică en-titre, Rusia, 25-24 (11-12). Lăsând la o parte scorul, acest meci a evidențiat câteva tinere jucătoare și a arătat că handbalul românesc are viitor.

A. Popa – 6 g, Bazaliu – 4 g, Ostase și Lazăr – câte 3 g, Dincă și Polocoșer – câte 2 g, Petruș, Boian, Seraficeanu, Zamfirescu și Târșoagă – câte 1 g, au marcat pentru România B.

Selecționerul Ambros Martin a stat pe bancă și la acest meci, alături de „secundul” Horațiu Pașca.

„Vouă vă vine să credeţi că am bătut Rusia? Am câștigat cu o apărare extrem de agresivă, cred că asta a fost cheia victoriei. Am reuşit să luăm 24 de goluri de la campioana olimpică, mă bucur foarte mult pentru asta. Şi la Campionatul European este nevoie de o apărare bună, pentru că acolo se face diferenţa. După cum s-a văzut, am dat goluri uşoare pe contrataac”, a declarat conform prosport.ro Mădălina Zamfirescu.

„Cred că puterea grupului a făcut diferenţa la final. Într-o săptămână şi puţin am reuşit să facem poate ce alţii nu au reuşit într-un an întreg. Am fost foarte unite, am luptat una pentru alta şi cred că asta ne-a dus victoria”, a menționat şi Andreea Polocoşer.

La ora 18.30 va începe a doua semifinală, România A – Serbia, transmisă în direct de TVR 1 și TVR HD.

FOTO: prosport.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare