Sport

România a terminat pe locul 8 Campionatul Mondial de handbal feminin tineret

 

Reprezentativa U20 a României a încheiat pe poziția a opta Campionatul Mondial de handbal feminin tineret din Ungaria.

„Tricolorele” antrenate de Gheorghe Tadici au pierdut și ultima partidă disputată la Debrecen, confruntarea pentru locul 7, 24-30 (11-16), cu Franța.

Severin – 6 g, Tecar – 5 g, Petruș și Nichitean – câte 3 g, S. Târcă și Mihart – câte 2 g, B. Berbece, Popescu și Popa – câte 1 g, au marcat pentru România.

Din păcate, după ce a învins Croația în optimi, echipa noastră nu a mai putut ține ritmul. Târcă & Co. au avut șansa lor cu Ungaria, în sferturi, dar după ce au condus la pauză, 17-14, au cedat clar în repriza a doua. Apoi, în meciurile de clasasment, „tricolorele” au pierdut fără drept de apel cu Danemarca și Franța.

Totuși, obiectivul trasat de federație, clasarea între primele opt formații ale lumii, a fost îndeplinit.

România a încheiat însă competiția pe minus, cu 4 victorii și 5 înfrângeri: 32-30 cu Japonia, 41-25 cu Paraguay, 27-29 cu Olanda, 23-42 cu Danemarca, 26-22 cu Angola – în grupă, 28-25 cu Croația – în optimi, 26-31 cu Ungaria – în sferturi, 20-29 cu Danemarca și 24-30 cu Franța – în turneul pentru locurile 5-8.

FOTO: www.hungaryhandball2018.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare