Sport

ROLAND GARROS. Simona Halep, tot pe „Philippe Chatrier”

 

Organizatorii au anunțat programul de mâine la Roland Garros, zi în care se vor disputa ultimele meciuri din optimi la simplu.

Pe tabloul feminin, Simona Halep se va duela cu poloneza Iga Swiatek. Meciul va fi ultimul pe arena principală a complexului „Philippe Chatrier”, după confruntările Sofia Kenin – Ashleigh Barty, Novak Djokovic – Jan-Lennard Struff și Dominic Thiem – Gael Monfils, urmând să înceapă, probabil, după ora 18.00. Halep, campioana en-titre, a mai jucat două meciuri pe „Chatrier” în această ediție, cu Ajla Tomljanovic și Lesia Tsurenko. Partida din turul secund, cu Magda Linette, a fost programată pe a doua arenă, „Suzanne Lenglen”.

Tot mâine, Jean-Julien Rojer și Horia Tecău vor juca în sferturi la dublu. Cei doi se vor duela cu argentinienii Guido Pella și Diego Schwartzman, de la ora 12.00, pe arena „Simone Mathieu”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare